Спартак Плевен се раздели и с капитана си Димитър Маринчешки. Спартак

...
Спартак Плевен се раздели и с капитана си Димитър Маринчешки. Спартак
Коментари Харесай

Спартак Плевен се раздели с капитана си

Спартак Плевен се раздели и с капитана си Димитър Маринчешки. 

" Спартак се разделя с Димитър Маринчешки. Митко е състезател, който е дал ужасно доста на клуба и можем единствено да сме му признателни! Пожелаваме му здраве и триумф! Винаги един от нас! ", написаха от клуба във Facebook. 

Центърът изкара седем сезона с екипа на отбора. По-рано през днешния ден Спартак Плевен разгласи името на новия си треньор. След като в събота управлението на клуба реши, че Тодор Тодоров и Галин Стоянов към този момент няма да водят отбора, през днешния ден стана ясно, че отпред ще застане някогашният народен селекционер Любомир Минчев. Досегашният ментор Тодор Тодоров ще продължи да бъде в тима, само че към този момент като асистент. В треньорския щаб остава и кондиционният експерт Марин Яцински. 

Любомир Минчев беше свободен от няколко месеца, откакто се раздели с косовския Трепча при започване на сезона. В България експертът е водил Берое, Левски, Лукойл Академик и Черно море. Очаква се дебютът му отпред на плевенчани да бъде в събота при гостуването на Черноморец.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР